среда, 24 апреля 2019 г.


24 квітня на базі ДНЗ №3  відбулось 4 засідання ММО за темою: "Діяльнісний підхід  в реалізації освітньої лінії «Мовлення дитини»

Керівник  Корендо Р.Я провела з слухачами за круглим столом аналіз завдань освітньої лінії «Мовлення дитини» за програмами «Оберіг» «Я у світі» та брейн –ринг «Говоримо українською»
Колеги поділились досвідом створення мовленнєвого розвивального середовища для розвитку  дітей раннього віку та презентували ігри.
Вихователь Тімоніна О.С.провела з педагогами цікавий майстер-клас «Використання технології «Мнемотехніка» у формуванні мовленнєвої компетенції малюків», а вихователь групи «Неваляшка» Ємашова О.В. провела на високому рівні інтегроване заняття «Курочка –Ряба в гостях у малюків» з застосуванняч інноваційних технологій. Плідно пройшов аналіз роботи міського методичного об’єднання. Вихователі груп раннього віку розповіли про свої здобутки та запропонували свої проблемні теми роботи ММО  на наступний навчальний рік. Всі відзначили плідну роботу і подякували за підтримку і навчання під час засідань ММО.









Комментариев нет:

Отправить комментарий