пятница, 1 июня 2018 г.


Незвичайна подорож екологічною стежиною





27.04.2018 року в ДНЗ №15.відбулось заключне засідання слухачів міського методичного об’єднання вихователів груп раннього віку. Цікавою була і тема даного засідання «Діяльнісний підхід в реалізації освітньої лінії «Дитина в природному довкіллі», спрямована  на виконання Базового компонента та  єдиної методичної теми міста. На актуальності формуванні природничої компетентності та виховання  любові до рідного краю зупинилась керівник МО Корендо Р.Я. Цікавим і пізнавальним був круглий стіл, де всі колеги презентували свої напрацювання з розвитку  пізнавальної активності малюків через пошуково-дослідницьку діяльність в природі., ділились досвідом проведення спостережень та як виховати малюків допитливими чомусиками.

Подорож екологічною стежиною по території ДНЗ захопила не тільки малюків, але і дорослих. Всі слухачі разом з дітьми та вихователем Березняк О.В. були  дослідниками,спостерігали та вивчали живі та неживі об’єкти природи, екперементували . Весела мандрівка вдалася і була
неперевершеною.
З досвіду роботи вихователь-методист Шунько О.М.презентувала  напрацювання колег ДНЗ №15по створенню екобезпечного розвивального природного середовища на території і в приміщеннях ДНЗ для розвитку  в дітей раннього віку пізнавальної активності та провела екскурсію  по території дошкільного закладу . Керівник ММО подякувала всім за плідну співпрацю впродовж року та окреслила нові завдання на наступний рік.

Комментариев нет:

Отправить комментарий